«Αυτοεγκλωβισμένο στην ανούσια σκανδαλολογία το ΠΑΣΟΚ»

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2009 15:44
UPD:17:46

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

A- A A+

«Το ΠΑΣΟΚ είναι τόσο αυτοεγκλωβισμένο στη μικροπολιτική τακτική της ανούσιας σκανδαλολογίας, ώστε δεν μπορεί καν να διακρίνει ότι άλλα είναι τα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες», δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

«Ο πανικός που προέρχεται από την καθολική ανυπαρξία πολιτικού λόγου και την πλήρη έλλειψη ρεαλιστικών προτάσεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν κρύβεται πια με τίποτε. Με σπασμωδικές κινήσεις προσπαθεί η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα: Ότι ο κ. Παπανδρέου ψελλίζει ευχολόγια. Ότι διατυπώνει ιδέες που μόνο θυμηδία προκαλούν. Ότι λάμπει με την απουσία του στον ουσιαστικό διάλογο. Ότι κατασυκοφαντεί τη χώρα του διεθνώς», τόνισε ο κ. Αντώναρος και πρόσθεσε τα εξής:

«Οι κατά σύστημα και επάγγελμα υβριστές δεν πείθουν κανέναν όταν τη δική τους ανευθυνότητα προσπαθούν να τη χρεώσουν αλλού. Πολύ περισσότερο τώρα, που επιχειρούν να ευτελίσουν τη Δικαιοσύνη και την πολιτική ζωή του τόπου, φορώντας το μανδύα του δήθεν τιμητή των πάντων με περισσή υποκρισία».

Ψυχραιμία στον κυβερνητικό εκπρόσωπο συνέστησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σε απάντηση στην σκληρή κριτική προς το Κίνημα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ψυχραιμία κύριε εκπρόσωπε».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή