ΠΑΣΟΚ: Η Πρωτομαγιά βρίσκει τη χώρα σε κρίση

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2009 15:53
A- A A+

«Η επέτειος της Εργατικής Πρωτομαγιάς βρίσκει τη χώρα μας σε κρίση, τη μέση ελληνική οικογένεια αντιμέτωπη με μεγάλα προβλήματα, την αγορά σε ασφυξία και τον Έλληνα πολίτη αντιμέτωπο με πολύ σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητάς του» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Βάλλοντας κατά της ΝΔ, υποστήριξε πως το κυβερνών κόμμα θέτει ένα «ψεύτικο δίλημμα στους πολίτες: οικονομία ή σκάνδαλα» και πρόσθεσε ότι ο «Έλληνας πολίτης θέλει να ζει σε μια ευνομούμενη κοινωνία όπου οι σκανδαλώδεις συμπεριφορές τιμωρούνται και θέλει να ζει σε μια κοινωνία με μια κυβέρνηση που έχει ένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης, το οποίο η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει».

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, τόνισε πως πως πρόκειται για «δημοψήφισμα για τις σημερινές πολιτικές της κυβέρνησης, για την πορεία της Ευρώπης και για τη θέση της χώρας μας στην Ευρώπη».

Ερωτηθείς πώς θα αντιδράσει το ΠΑΣΟΚ αν ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ ψηφίσουν λευκό στην υπόθεση Παυλίδη, εκτίμησε πως «ουδείς αμφισβητεί, ούτε οι βουλευτές της ΝΔ, ότι από την Προανακριτική έχουν προκύψει ορισμένα στοιχεία». «Αντιλαμβάνομαι ότι η ΝΔ και οι βουλευτές της δυσκολεύονται να ψηφίσουν παραπομπή γιατί έτσι δημιουργούν πρόβλημα στην κυβέρνηση και έτσι επιλέγουν το λευκό. Το λευκό, όμως, είναι θέση συγκάλυψης» κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή