Επίθεση Γ. Παπανδρέου στην κυβέρνηση

Παρασκευή, 01 Μαΐου 2009 12:31
UPD:12:32
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

A- A A+

"Η σημερινή μέρα συμβολίζει τους αγώνες των εργαζομένων για το δικαίωμα σε μια ανθρώπινη κοινωνία", τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, στους Φούρνους Κορσεών του νόμου Σάμου, τον οποίο επισκέπτεται από το πρωί.

"Δυστυχώς η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ με τις άγονες πολιτικές της κατάφερε να κατασπαταλήσει το δημόσιο χρήμα και να λεηλατήσει τα χρήματα του ελληνικού λαού και έτσι να διευρύνει την ψαλίδα της ανισότητας", πρόσθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικρίνοντας την κυβέρνηση ότι "αντί να κατανείμει δικαια τον εθνικό πλούτο, κατάφερε να απαξιώσει τα δημόσια αγαθά, το εισόδημα της ελληνικής οικογένειας και αυτό ακόμα το κύρος της πατρίδας μας".

"Οι μόνοι ευνοημένοι είναι οι "ημέτεροι", η παρασιτική οικονομία και οι λίγοι ισχυροί εκλεκτοί της παράταξης της ΝΔ", υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης,

"Το μήνυμα το δικό μας από την άγονη γραμμή, είναι ότι είμαστε αποφασισμένοι να εγγυηθούμε το δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη στην πρόσβαση σε σωστές υπηρεσίες, Υγείας, Παιδείας, Συγκοινωνιών, ευημερίας, ανάπτυξης και ποιότητας ζωής", υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι "μπορούμε να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα δεν είναι άγονη γραμμή, αλλά χώρα παραγωγική με αξίες, αρκεί να υπάρχει ευνομούμενη πολιτεία". "Αυτή την πολιτεία θα φτιάξουμε μαζί με τον ελληνικό λαό", κατέληξε ο κ. Παπανδρέου.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίησης και κατοίκους των Φούρνων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί, με κύριο την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, την υγεία και τις υποδομές.

AΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή