ΠΑΣΟΚ: Ακούσαμε το ίδιο ρεφρέν

Κυριακή, 03 Μαΐου 2009 15:58
UPD:17:54
A- A A+

«Ακούσαμε την επανάληψη του γνωστού ρεφρέν που ακούμε πια μονότονα τις τελευταίες εβδομάδες», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στο Ναύπλιο, επισημαίνοντας ότι η προεκλογική περιοδεία του κ. Καραμανλή στην Αργολίδα επιβεβαιώνει τη αδυναμία του να χειριστεί τα μεγάλα προβλήματα της χώρας.

«H πολιτική του πηγαίνει την Ελλάδα πίσω και αυτό είναι προφανές σε όλους. Πηγαίνει τη χώρα μας πίσω στα θέματα οικονομίας, κοινωνικής πολιτικής, τα ζητήματα θεσμών, διαφάνειας και δημοκρατίας , τα εθνικά μας θέματα. Πάνω από όλα ο πολίτης σήμερα αισθάνεται πως δεν ζει σε ένα ευνοούμενο κράτος, ένα κράτος που προωθεί την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και υπογράμμισε:

«Μπροστά σε αυτά τα αδιέξοδα, το τελευταίο καταφύγιο του κ. Καραμανλή ήταν πάλι σήμερα η κριτική στο ΠΑΣΟΚ και στον Πρόεδρό του. Ακούσαμε την επανάληψη του γνωστού ρεφρέν που ακούμε πια μονότονα τις τελευταίες εβδομάδες. Οι πολίτες όμως πλέον οργίζονται, όταν ακούνε τον πρωθυπουργό της χώρας, να αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση, αντί να αντιμετωπίζει τα δικά τους προβλήματα. Γι αυτό έχουν γυρίζει την πλάτη στον κ. Καραμανλή και την κυβέρνησή του».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή