Οξύνονται οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης

Κυριακή, 03 Μαΐου 2009 18:32
UPD:18:46
A- A A+

Οξύνονται οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η νέα αφορμή δόθηκε με τη σημερινή προεκλογική εμφάνιση του πρωθυπουργού στην Αργολίδα και τις αντιδράσεις κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ για το περιεχόμενο της ομιλίας του στο Ναύπλιο.

«Ο κ. Παπανδρέου και το κόμμα του ούτε συγκροτημένο πρόγραμμα έχουν, ούτε πειστικές λύσεις, και γιΆ αυτό προσπαθούν να θολώσουν τα νερά με όπλο τη σκανδαλολογία και κάποιες δήθεν πρωτοβουλίες που ευτελίζουν τη Δικαιοσύνη και τη πολιτική ζωή του τόπου», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στο ΠΑΣΟΚ.

Κάθε μέρα που περνάει, ο κ. Καραμανλής θα κλιμακώνει όλο και περισσότερο τις μετωπικές επιθέσεις του εναντίον του Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, εκτίμησε νωρίτερα ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, ενώ ο εκπρόσωπος του Κινήματος Γ. Παπακωνσταντινου παρατήρησε πως ο πρωθυπουργός, μπροστά στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει, βρίσκει τελευταίο καταφύγιο στην κριτική εναντίον του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/05/03/1658953.htm .

«Oσο κι αν προσπαθεί η ηγετική ομάδα του κ. Παπανδρέου να συγκαλύψει με μικροκομματικά τεχνάσματα την έλλειψη πολιτικής ματαιοπονεί. Γιατί οι αλήθειες είναι πέρα από οποιαδήποτε αμφισβήτηση: Στο εξωτερικό ο κ. Παπανδρέου κατασυκοφαντεί συστηματικά την ίδια του την χώρα. Στο εσωτερικό δημαγωγεί με τον γνωστό για το κόμμα του τρόπο επιχειρώντας να παραπλανήσει τους πολίτες», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε:

«Το γιατί όλοι το ξέρουν. Ο κ. Παπανδρέου και το κόμμα του ούτε συγκροτημένο πρόγραμμα έχουν, ούτε πειστικές λύσεις. Και γιΆ αυτό προσπαθούν να θολώσουν τα νερά με όπλο τη σκανδαλολογία και κάποιες δήθεν πρωτοβουλίες που ευτελίζουν τη Δικαιοσύνη και τη πολιτική ζωή του τόπου. Πιστεύουν, φαίνεται, πως έτσι θα μπορέσουν τελικά να ικανοποιήσουν την παθολογική βουλιμία τους για εξουσία. Όμως οι Έλληνες και οι Ελληνίδες τους κατάλαβαν προ πολλού. Και ξέρουν καλά το σκοτεινό τους παρελθόν που η κοινωνία το έχει απορρίψει ανεπιστρεπτί».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή