Αλ. Αλαβάνος: Δεν έχουμε Βουλή

Τρίτη, 05 Μαΐου 2009 16:57
A- A A+

«Είναι ντροπή αυτό που γίνεται, δεν έχουμε Βουλή» δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, υπογραμμίζοντας την ανάγκη το Κοινοβούλιο να ασχοληθεί με τα ανοιχτά καυτά θέματα, των αγροτών, των συμβασιούχων, των ανέργων, των ΜμΕ.

«Συζητούσαμε χθες για την υπόθεση Παυλίδη Ι. Συζητάμε από αύριο την υπόθεση Siemens. Θα συζητήσουμε μεθαύριο για την υπόθεση Παυλίδη ΙΙ. Περιμένει η υπόθεση Βατοπέδιο. Περιμένει η υπόθεση Γερμανός. Τι θα γίνει με τα προβλήματα των αγροτών; Τι θα γίνει με τα προβλήματα των συμβασιούχων; Τα προβλήματα των ανέργων, τα προβλήματα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων;» διερωτήθηκε.

Συνεχίζοντας έβαλε τόσο κατά της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ: «Ευθύνες έχει η κυβέρνηση για το γεγονός ότι έχει τροφοδοτήσει την πολιτική ζωή με τα σκάνδαλα. Ευθύνες όμως αποδεικνύεται ότι έχει και το ΠΑΣΟΚ που νόμιζε ότι ο πολιορκητικός κριός απέναντι στην κυβέρνηση είναι τα σκάνδαλα, με συνέπεια στην πραγματικότητα να πέσει και το ίδιο μέσα σε μια παγίδα».

Καταλήγοντας υπογράμμισε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της διερεύνησης των σκανδάλων από τη Δικαιοσύνη http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/05/05/1660000.htm «και από κει και πέρα η Βουλή να ασχοληθεί με τα ανοιχτά καυτά θέματα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή