Απάντηση Γ. Καρατζαφέρη στις επικρίσεις για τη προχθεσινή ψηφοφορία

Τετάρτη, 06 Μαΐου 2009 13:52
UPD:13:58
A- A A+

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχθηκε ο ίδιος και το κόμμα του για τη διαδικασία που ακολούθησε κατά την προχθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή για την υπόθεση Παυλίδη, έδωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δέχθηκε τα πυρά κυβερνητικών βουλευτών, αλλά και από μερίδα του Τύπου, για το γεγονός ότι κατά την προχθεσινή διαδικασία στη Βουλή, τα ψηφοδέλτια παρεδόθησαν σφραγισμένα στους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. οι οποίοι απλά τα έριξαν στην κάλπη. Τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ σταύρωσε ο Μάκης Βορίδης, ο Βαΐτσης Αποστολάτος έκλεισε τους φακέλους και ακολούθως ο ίδιος ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης τους έδωσε στους βουλευτές του.

Η στάση αυτή του ΛΑ.Ο.Σ. προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών από τα άλλα κόμματα που έκαναν λόγο για καταστρατήγηση και προσβολή της μυστικής διαδικασίας της μυστικής ψηφοφορίας και της κατά συνείδηση ψήφου.

Ο ΛΑΟΣ «έδειξε για άλλη μια φορά ότι αυτό δεν είναι κόμμα αρχών και αξιών, είναι ένα κόμμα προσωπικό που λέγεται Γιώργος Καρατζαφέρης», παρατήρησε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις στελεχών της ΝΔ αναφορικά με την ψηφοφορία στην Βουλή για την υπόθεση Παυλίδη, ο κ. Καρατζαφέρης είπε: «Μία τάση της Ν.Δ. έχει δύο λόγους να είναι εκνευρισμένη. Πρώτον με την απόφαση μας για παραπομπή της, χαλάσαμε τους σχεδιασμούς και εν συνεχεία με την επιβεβαιωμένη διαδικασία της ψήφου μας, απεκαλύφθη η ανταρσία της. Έπρεπε σαν καλά παιδιά να επιτρέψουμε να περάσει η στημένη προβοκάτσια εις βάρος μας».

«Αν ο κ. Καραμανλής δεν συμμαζέψει τις εσωτερικές του "ακρότητες", έχει να περάσει πολλές δύσκολες νύχτες σαν της περασμένης Δευτέρας», παρατήρησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή