Αλ. Παπαρήγα: Φαρισαϊσμός στην υπόθεση Παυλίδη

Τετάρτη, 06 Μαΐου 2009 14:00
UPD:14:28

«Εν μέσω κρίσης, απολύσεων, σοβαρών προβλημάτων και μπροστά στις κάλπες ζούμε τον φαρισαϊσμό εις τον κύβο», δήλωσε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

A- A A+

«Εν μέσω κρίσης, απολύσεων, σοβαρών προβλημάτων και μπροστά στις κάλπες ζούμε τον φαρισαϊσμό εις τον κύβο», δήλωσε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση Παυλίδη και πρόσθεσε: «Είτε μείνει βουλευτής ο Παυλίδης, είτε παραιτηθεί αυτό δεν πρόκειται να έχει καμία θετική επίπτωση».

«Δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα της ανεργίας, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει π.χ. το μεγάλο πρόβλημα των εκατοντάδων απασχολουμένων με όρους δουλεμπορίου, δεν πρόκειται να δώσει δουλειά στους νέους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Α. Παπαρήγα: Φαρισαϊσμός στην υπόθεση Παυλίδη

Α. Παπαρήγα: Φαρισαϊσμός στην υπόθεση Παυλίδη

Σχετικά με τις σκέψεις για αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών, η κ. Παπαρήγα τόνισε: «Θέλετε να σας πω καθαρά; Αυτή τη στιγμή παίζουν ακριβώς το ρόλο του αποπροσανατολισμού και του φαρισαϊσμού, γιατί τάχα πρέπει να αναστηλωθεί το κύρος της Βουλής στα μάτια του λαού».

Πρόσθεσε επίσης πως «η Βουλή δεν μπορεί να έχει κανένα κύρος, πριν απ’ όλα γιατί έβγαλε σωρεία αντιλαϊκών αποφάσεων όπως και οι προηγούμενες με την ΠΑΣΟΚική πλειοψηφία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή