Στ. Μάνος: Σε διάλυση το ΥΠΟΙΟ

Τετάρτη, 06 Μαΐου 2009 15:34
UPD:15:38
A- A A+

Έντονες επικρίσεις κατά του υπουργείου Οικονομικών διατύπωσε ο κ. Στέφανος Μάνος, σχολιάζοντας τις εαρινές προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία.

Μιλώντας στον Real FM, και αναφερόμενος στη διαμόρφωση του ελλείμματος στο 5% το 2008, σημείωσε χαρακτηριστικά: Το υπουργείο «είναι σε διάλυση. Το μαγαζί είναι σε διάλυση. Η ανάπτυξη συνιστά πρόβλεψη και στην πρόβλεψη μπορείς να πεις "εντάξει, λάβαμε αυτό υπόψη μας, δεν το εκτιμήσαμε σωστά κ.τ.λ.". Τα ελλείμματα είναι τετελεσμένα γεγονότα, αναφέρονται στο παρελθόν. Είναι δυνατόν λοιπόν να εμφανίζεται ο Παπαθανασίου και να έχει μεσάνυχτα ότι του λείπουν 12 δισ.;»

Το υπουργείο «είναι σε διάλυση. Το μαγαζί είναι σε διάλυση. Η ανάπτυξη συνιστά πρόβλεψη και στην πρόβλεψη μπορείς να πεις

Αναπτύσσοντας βασικές θέσεις της «Δράσης», σημείωσε πως σε ό,τι αφορά την Τουρκία, το κόμμα τάσσεται υπέρ της ένταξής της στην Ε.Ε., θέτοντας όμως ένα νέο όρο: να αποδεχθεί σε όλα τα θέματα, σε όσα θέματα υπάρχουν διαφορές, τη δικαιοδοσία του Δικαστηρίου της Χάγης.

Για την υπόθεση της Siemens, επανέλαβε πως πέραν της αναζήτησης του ποιοι πήραν τα λεφτά της, πρέπει να τιμωρηθεί η εταιρεία που τα έδωσε. «Θα έπρεπε αύριο το πρωί να επιβληθεί μια βαρύτατη ποινή στη Ζίμενς και επιπλέον να της ειπωθεί ότι "άκουσε, κυρία Ζίμενς, δεν θα λάβεις μέρος σε διαγωνισμούς του δημοσίου, αν δεν μας πεις πού έδωσες τα λεφτά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή