Δ. Αβραμόπουλος: Η κυβέρνηση δεν είναι ευάλωτη

Παρασκευή, 08 Μαΐου 2009 00:31
A- A A+

Σίγουρος για τη νίκη της Ν.Δ στις ευρωεκλογές εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά την ομιλία του σε συγκέντρωση που οργάνωσε η ΝΟΔΕ δυτικού τομέα Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. στην Πολίχνη.

Απαντώντας σε όσους θεωρούν ότι η κυβέρνηση είναι ευάλωτη, επειδή στηρίζεται στην πλειοψηφία των 151 βουλευτών, σημείωσε πως «ο αριθμός 151 είναι απολύτως ασφαλής, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, διότι είμαστε όλοι ταγμένοι δίπλα στον Κώστα Καραμανλή».

Ο κ. Αβραμόπουλος αναγνώρισε ότι έγιναν λάθη από τα οποία, όμως, όπως υποστήριξε, έμαθε η κυβέρνηση. Παράλληλα, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι ρίχνει το επίπεδο της αντιπαράθεσης, ποντάρει στον εντυπωσιασμό και επενδύει στην πόλωση και το διχασμό.

Αναφερόμενες στις υποθέσεις διαφθοράς, τόνισε ότι «δεν μας ταιριάζει αυτή η ζοφερή εικόνα. Εμείς πρώτοι πρέπει να μάθουμε την αλήθεια και να αποδώσουμε ευθύνες εκεί που υπάρχουν, αλλά δεν θα δεχθούμε την ισοπέδωση για τη δημιουργία εντυπώσεων. Στα παιγνίδια με τους θεσμούς θα μας βρουν μετωπικά αντίθετους. Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε, άλλοι έχουν».

Ο κ. Αβραμόπουλος εγγυήθηκε, τέλος, τη βιωσιμότητα του ΕΣΥ και είπε ότι «είχε και έχει ανοιχτό μέτωπο με τα συμφέροντα που λυμαίνονταν τον χώρο της Υγείας». Τόνισε δε ότι προχωρούν οι διαδικασίες για την ανέγερση του Παιδιατρικού Νοσοκομείου και του Ογκολογικού Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή