Σέντρα στα πλέι οφ με ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού

Παρασκευή, 08 Μαΐου 2009 15:23
UPD:15:28

Με το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού αρχίζει την Κυριακή η μάχη των πλέι οφ, με κύριο έπαθλο το δεύτερο εισιτήριο για τους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ (στη φωτογραφία παλαιότερη αναμέτρηση των δύο ομάδων).

A- A A+

Με το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού αρχίζει την Κυριακή η μάχη των πλέι οφ, με κύριο έπαθλο το δεύτερο εισιτήριο για τους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια μέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τη Λάρισα.

Ο πρώτος των πλέι οφ θα συμμετάσχει στις δύο φάσεις του «έξτρα» προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου λαμβάνουν μέρος ομάδες που δεν κατέκτησαν τον τίτλο, από τις χώρες που βρίσκονται στις θέσεις 1-15 της βαθμολογίας της UEFA. Η πρώτη φάση διεξάγεται στις 28/29 Ιουλίου και 4/5 Αυγούστου, ενώ η δεύτερη στις 18/19 και 25/26 Αυγούστου.

Η δεύτερη θέση οδηγεί στον 4ο προκριματικό του Europa League, δηλαδή ένα βήμα πριν τη φάση των ομίλων. Οι αγώνες του 4ου προκριματικού διεξάγονται στις 20 και 27 Αυγούστου.

Η ομάδα που θα πάρει την τρίτη θέση στα πλέι οφ, θα συμμετάσχει στον 3ο γύρο (30 Ιουλίου και 6 Αυγούστου) και τέλος, η τέταρτη οδηγεί στον 2ο προκριματικό γύρο (16 και 22 Ιουλίου).

Οι τέσσερις ομάδες ξεκινούν με την εξής βαθμολογία: ΠΑΟΚ 3, Παναθηναϊκός 2, ΑΕΚ 1, Λάρισα 0.

Συνοπτικά οι ώρες έναρξης (και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις) των αγώνων των πλέι οφ του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ

19:00 (Τούμπα) ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός - NOVA

21:15 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ-Λάρισα - NOVA

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις