Γ. Καρατζαφέρης: Απαξία του πολιτικού κόσμου

Παρασκευή, 08 Μαΐου 2009 15:32
UPD:15:38

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Καρατζαφέρης, το πρώτο μήνυμα που αντιμετώπισε ο νέος όταν ήρθε στον κόσμο ήταν «πως θα κλείσουμε τον πολιτικό μας αντίπαλο στη φυλακή».

A- A A+

Μία ιδιαίτερη αναδρομή στην πορεία ενός νέου 20 ετών και στα μηνύματα που λαμβάνει από την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου, έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης κατά την ομιλία του στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τα δικαιώματα της νεολαίας.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, το πρώτο μήνυμα που αντιμετώπισε ο νέος όταν ήρθε στον κόσμο ήταν «πως θα κλείσουμε τον πολιτικό μας αντίπαλο στη φυλακή», κατόπιν είδε «την τυμβωρυχεία» πάνω από τον άρρωστο ηγέτη για την καρέκλα, ύστερα την ενδοτικότητα στα Ίμια και άκουσε «ζήτω ο Αμερικάνος», μετά είδε να εξαντλείται το πολιτικό κεφαλαίο δέκα ετών, τη λεηλασία του Χρηματιστηρίου κι ενώ εκείνο γεννήθηκε στη λιτότητα, διαπιστώνει πως τεράστια κεφάλαια αλλάζουν τσέπες, ότι κλάπηκαν «τα λεφτά του κόσμου», κι ο κόσμος αυτοκτονεί.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Γ. Καρατζαφέρης: Εκπορνεύουμε τα παιδιά μας γιατί αυτή είναι η κοινωνία που χτίσαμε

Γ. Καρατζαφέρης: Εκπορνεύουμε τα παιδιά μας γιατί αυτή είναι η κοινωνία που χτίσαμε

Μετά -συνέχισε ο Γ. Καρατζαφέρης - του ξαναζήτησαν να σφίξει το ζωνάρι για να μπούμε στην ΟΝΕ, ύστερα ήρθαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, μια καλή στιγμή για τον τόπο, αλλά μετά κατάλαβε πως τα «ινδάλματα παίρνουν ναρκωτικά», πως «τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς ντόπα», διαπίστωσε κατόπιν ότι ο διάλογος είναι περιττός.

Ύστερα είδε πως το κράτος είναι ανεπαρκές να μάθει ποιος παρακολουθούσε τον πρωθυπουργό, είδε να κάνουν μπίζνες με τα λεφτά από τα ασφαλιστικά ταμεία και κανείς να μην πηγαίνει φυλακή, έμαθε ότι υπάρχουν εκκλησιαστικοί πατέρες ομοφυλόφιλοι και ακούει από την τηλεόραση ότι αν δεν είσαι ομοφυλόφιλος δεν πας μπροστά στη ζωή σου.

Μετά είδε στη Θεσσαλονίκη έναν πρωθυπουργό ανήμπορο «να καλύπτει και να στριμώχνεται», «να έχει εξαντλήσει το πολιτικό του κεφάλαιο, όχι μόνο στην κοινωνία, αλλά και στην κοινοβουλευτική του ομάδα».

Μετά ο νέος των 20 ετών, ακουσε πως «οι υπουργοί τα παίρνουν», αλλά «μέσα στη Βουλή οι άλλοι βουλευτές τους καλύπτουν». «Τα κουκουλώνουν όλα. Αυτά ακούει ο νέος. Γι’ αυτό η απαξία του πολιτικού κόσμου», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή