«Το ΠΑΣΟΚ πατά σε δυο βάρκες»

Δευτερολογία Κ. Καραμανλή στη Βουλή
Παρασκευή, 08 Μαΐου 2009 15:45

«Το ΠΑΣΟΚ δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό και εμπαίζει τους πολίτες στο εσωτερικό», σημείωσε κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή ο Πρωθυπουργός.

A- A A+

«Το ΠΑΣΟΚ δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό και εμπαίζει τους πολίτες στο εσωτερικό», σημείωσε κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή ο Πρωθυπουργός, κατηγορώντας το Κίνημα ότι «από τη μια ισχυρίζεται ότι τάχα καταρρέει η οικονομία και από την άλλη υπόσχεται τα πάντα σε όλους».

«Είτε δεν αντιλαμβάνεστε τι γίνεται στον κόσμο, είτε καταρτίζετε και κρατάτε κρυφή ατζέντα. Στα λόγια μοιράζετε 11 δισεκατομμύρια ευρώ και δεν λέτε, όμως, πού θα τα βρείτε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Χαρακτηρίζοντας πρωτάκουστο το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ να επαναφέρει το φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσία, ο κ. Καραμανλής εξαπέλυσε οξεία επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καταλογίζοντάς του ότι δεν έχει επεξεργαστεί κανένα σχέδιο. «Αυτή είναι η πραγματικότητα, που δεν καλύπτεται ούτε με πυροτεχνήματα ούτε με υπεκφυγές, δείχνουν ανευθυνότητα και στα οικονομικά και στα κοινωνικά. Δείχνουν συνολική ανευθυνότητα», τόνισε.

Αναφέρθηκε επίσης στην πρακτική του ΠΑΣΟΚ «να πατά σε δύο βάρκες» και παράλληλα να «κρύβει τις προθέσεις του. Αυτό που δεν κατανοούμε είναι η στάση του κ. Παπανδρέου, που όταν είναι εκτός Ελλάδας διακηρύσσει την ανάγκη ενίσχυσης ρευστότητας της οικονομίας, και όταν επιστρέφει, πολεμά κάθε σχετική πρωτοβουλία».

«Όταν μιλά σε επενδυτές, περιλαμβάνει και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, αλλά όταν μιλά σε εργαζόμενους δεσμεύεται να αυξήσει τη φορολόγηση των επιχειρήσεων», υπογράμμισε και κατέληξε: «Αυτή είναι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή