Π. Γιαννακόπουλος: «Σε όποιον δεν αρέσει να πάει σπίτι του»

Παρασκευή, 08 Μαΐου 2009 16:29
UPD:17:08
A- A A+

Τα σενάρια περί κοινού μετώπου με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη εναντίον του Ανδρέα Βγενόπουλου διέψευσε σήμερα σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παύλος Γιαννακόπουλος.

«Το τελευταίο διάστημα -και παρά τα όσα έχουμε συμφωνήσει- διάφοροι μέτοχοι τοποθετούνται δημόσια για τα εσωτερικά ζητήματα της ομάδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βγαίνουν εσφαλμένα συμπεράσματα, για δήθεν συμμαχίες και διάφορα μέτωπα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω ούτε πρόκειται να έχω κοινό μέτωπο με κανέναν και πολύ περισσότερο εναντίον κανενός. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο Παναθηναϊκός να γίνει πολύ καλύτερος από ό,τι είναι σήμερα ή ήταν στο παρελθόν», υπογράμμισε ο κ. Γιαννακόπουλος και στη συνέχεια έγινε πιο αιχμηρός και επιθετικός:

Τα σενάρια περί κοινού μετώπου με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη εναντίον του Ανδρέα Βγενόπουλου διέψευσε σήμερα σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παύλος Γιαννακόπουλος.

«Είναι λυπηρό το φαινόμενο να γίνονται δηλώσεις που γεννούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ενιαίος και να μην υπάρχουν δηλώσεις στον Τύπο κάθε μέρα. Οι τίμιοι άνθρωποι δεν βγάζουν στη δημοσιότητα τα εσωτερικά της ομάδας. Ενα σωματείο δεν μπορεί να διασύρεται έτσι. Ολοι πρέπει να βάλουμε ένα πετραδάκι στο οικοδόμημα που λέγεται Παναθηναϊκός και όποιος έχει προσωπικά προβλήματα να τα βάλει στην άκρη. Σε όποιον δεν αρέσει να πάει σπίτι του».

Εξάλλου, ο Παύλος Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε και στη σειρά των τελικών της Α1 Μπάσκετ, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι τελικός νικητής θα είναι ο Παναθηναϊκός. «Ελπίζω να γίνουν καλές σειρές και να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Ο Παναθηναϊκός, όπως πάντα, θα είναι ο τελικός νικητής», δήλωσε ο πρόεδρος της «Πράσινης» ΚΑΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις