ΥΠΕΣ: Ανακρίβεια και αοριστία από τον κ. Παπανδρέου

Παρασκευή, 08 Μαΐου 2009 17:35
UPD:17:48

«Ξέραμε τη θεωρία της σχετικότητας, αλλά την σχετικότητα του ΠΑΣΟΚ ομολογώ ότι δεν μπορεί κανείς να την φανταστεί γιατί στην αριθμητική του ΠΑΣΟΚ, ιδίως σε ό,τι αφορά τα θέματα των δαπανών, τα θέματα των συμβασιούχων, ένα κι ένα κάνουν δύο: ό,τι το βολεύει κομματικά» ανέφερε χαρακτηριστικά o κ. Παυλόπουλος.

A- A A+

Για ανακρίβεια στα λόγια του, αοριστία και ανεδαφικότητα των ιδεών του και εξαγγελίες που υπερβαίνουν την πραγματικότητα, κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την παρέμβασή του στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη Νεολαία.

«Ξέραμε τη θεωρία της σχετικότητας, αλλά την σχετικότητα του ΠΑΣΟΚ ομολογώ ότι δεν μπορεί κανείς να την φανταστεί γιατί στην αριθμητική του ΠΑΣΟΚ, ιδίως σε ό,τι αφορά τα θέματα των δαπανών, τα θέματα των συμβασιούχων, ένα κι ένα κάνουν δύο: ό,τι το βολεύει κομματικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Π. Παυλόπουλος: Εκτός πραγματικότητας αυτά που ευαγγελίζεται ο κ. Παπανδρέου

Π. Παυλόπουλος: Εκτός πραγματικότητας αυτά που ευαγγελίζεται ο κ. Παπανδρέου

Ανέφερε τέλος, πως με αυτά που λέει τον τελευταίο καιρό ο κ. Παπανδρέου και με αυτά που σήμερα είπε, «γίνεται προφανές ότι όταν ζητά να γίνουν εκλογές δεν το εννοεί, γιατί τις φοβάται κι όταν φωνάζει ότι θα τις κερδίσει, ξέρει ότι δεν πρόκειται να γίνει αυτό».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή