Κ. Καραμανλής: Το μετρό της Θεσσαλονίκης γίνεται πραγματικότητα

Κυριακή, 10 Μαΐου 2009 12:19
UPD:15:21
A- A A+

Το εργοτάξιο του Μετρό στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε σήμερα -δεύτερη μέρα της επίσκεψής του στη συμπρωτεύουσα- ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο του έργου.

Οπως είπε ο πρωθυπουργός, οι δύο μετροπόντικες βρίσκονται σε πληρη λειτουργία και το έργο προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, ενώ έκανε αναφορά στις επεκτάσεις προς Καλαμαριά και Σταυρούπολη.

Το έργο, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, οδηγει σε ενα πλήρες δίκτυο μετρό, το οποίο θα μεταμορφώσει από συγκοινωνιακής πλευράς τη ζωή της Θεσσαλονίκης, θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

Για χρόνια οι Θεσσαλονικείς μετρό άκουγαν και μετρό δεν έβλεπαν, σήμερα το μετρό της Θεσσαλονίκης γίνεται πραγματικότητα, επεσήμανε ο κ. Καραμανλής, σημειώνοντας ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο συγκοινωνιακό και περιβαλλοντικό έργο που κατασκευάζεται στη χώρα και ένα από τα πιο σύγχρονα Μετρό στην Ευρώπη.

Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός μιλά στην περιφερειακή συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/05/10/1662005.htm .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή