Αντώνης Νικοπολίδης: Έπρεπε να μείνει ο Βαλβέρδε

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2009 15:18
UPD:15:25

«Το έχω ξαναπεί όπως και όλοι οι παίκτες ότι θέλαμε και έπρεπε να μείνει στην ομάδα. Ήταν ακριβοδίκαιος. Κανείς παίκτης δεν ένιωθε αδικημένος. Σεβόταν τους παίκτες και τον σεβόμασταν όλοι», δήλωσε ο «πορτιέρο» του Ολυμπιακού.

A- A A+

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έπρεπε να μείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού, υποστήριξε ο Αντώνης Νικοπολίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Βαλβέρδε είναι πολύ καλός προπονητής και έπρεπε να μείνει στην ομάδα», εκτίμησε ο τερμαφύλακας του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Το έχω ξαναπεί όπως και όλοι οι παίκτες ότι θέλαμε και έπρεπε να μείνει στην ομάδα. Ήταν ακριβοδίκαιος. Κανείς παίκτης δεν ένιωθε αδικημένος. Σεβόταν τους παίκτες και τον σεβόμασταν όλοι. Ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς με τον αποκλεισμό από την Ανόρθωση αλλά τελικά κατάφερε και μας κέρδισε».

Ερωτηθείς αν το «σίριαλ Βαλβέρδε» επηρέασε την ομάδα, ο Νικοπολίδης απάντηση αρνητικά: «Θεωρώ πως όχι. Το γεγονός ότι τελειώσαμε και μαθηματικά νωρίς με το πρωτάθλημα επηρέασε την απόδοση μας. Για τον προπονητή ξέραμε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση, αλλά δεν μας επηρέασε».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις