Τα εκλογικά περίπτερα των κομμάτων για τις Ευρωεκλογές

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2009 22:38
A- A A+

Επικυρώθηκε σήμερα από το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας η ομόφωνη πρόταση της αρμόδιας Διακομματικής επιτροπής σχετικά με τη διάθεση κοινόχρηστων χώρων στα πολιτικά κόμματα για την εγκατάσταση εκλογικών περιπτέρων, κατά την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών. Ειδικότερα, οι χώροι που παραχωρούνται έχουν ως εξής:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (Πλ. Συντάγματος/πεζόδρομος έναντι Ερμού), ΠΑΣΟΚ (Κλαυθμώνος και πεζόδρομος Κοραή προς Σταδίου), Κ.Κ.Ε. (Πλ. Ομόνοιας έναντι «ΝΕΟΝ» και «ΔΩΡΟΥ»), ΣΥΡΙΖΑ (Πανεπιστημίου και Πατρ. Γρηγορίου Ε΄), ΛΑΟΣ (Πανεπιστημίου και Σίνα).

Οι κοινόχρηστοι χώροι που θα δοθούν στις υπόλοιπες παρατάξεις είναι οι ακόλουθες: ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (Πλ. Ομόνοιας και Κοτοπούλη), Μ-Λ Κ.Κ.Ε (Πεζόδρομος Κοραή προς Eurobank), ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Πανεπιστημίου έμπροσθεν Βιβλιοθήκης), ΑΣΚΕ (Πλ. Συντάγματος και Καρ. Σερβίας), Ο.Α.Κ.Κ.Ε (Πλ. Κάνιγγος, Βερανζέρου), ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ (Πανεπιστημίου και Πεσμαζόγλου), ΕΛΛ. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΒΕΡΓΗΣ (Πλ. Κολωνακίου), ΔΡΑΣΗ (Πεζόδρομος Κοραή προς κτίριο Μετοχικού Ταμείου), ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ (Καλλιγιάννης) (Αιόλου και Πλ. Κοτζιά), ΚΚΕ (μ-λ) (Σταδίου και Σανταρόζα), ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝ. ΜΕΤΩΠΟ (Ακαδημίας και Πατρ. Γρηγορίου Ε΄), ΚΟΜΜΑ ΛΕΥΚΟ (Ακαδημίας και Μασσαλίας), ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ (Πλ. Ομονοίας και Αγ. Κων/νου), ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (Πεζόδρομος Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου), ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ (πεζόδρομος Ρ. Φεραίου και Πανεπιστημίου), ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (Αθηνάς έξοδος ΜΕΤΡΟ), ΕΡΓΑΤΙΚΟ/ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ/ ΚΟΜΜΑ (Πανεπιστημίου και Πατησίων), ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (Μητροπόλεως και Φιλελλήνων).

Παράλληλα, ψηφίστηκε η πρόταση για την κατανομή των σταθερών πλαισίων διαφήμισης που βρίσκονται στην αρμοδιότητα του Δήμου Αθηναίων.

Εν τω μεταξύ, παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού «ΑΘΗΝΑ 9,84» για την υπόθεση των «δημοτικών σταθμών που πρόκειται να γίνουν ανώνυμες εταιρείες», η οποία συζητήθηκε στην προ ημερησίας διάταξη της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας της πρώτης ειδικής συνεδρίασης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή