Η Νίκη Τζαβέλλα επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ.

Τρίτη, 12 Μαΐου 2009 12:19
UPD:18:28
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

A- A A+

Η οικονομολόγος και πρώην βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Νίκη Τζαβέλλα τέθηκε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ.. Στη δεύτερη θέση φιγουράρει ο βουλευτής του κόμματος Θανάσης Πλεύρης.

Μεταξύ άλλων η κ. Τζαβέλλα διετέλεσε διοικητής του ΟΑΕΔ την περίοδο 1989-1993 και αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων από τον Ιούνιο του 1999 έως τον Μάιο του 2000.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο υψηλών προδιαγραφών, υποστήριξε ότι οι ευρωεκλογές δεν υπολείπονται των εθνικών εκλογών, καθώς «πάνω από το 65% των αποφάσεων που επηρεάζουν τη ζωή μας προέρχεται από την ευρωβουλή».

Γ. Καρατζαφέρης: Eχουμε εύθύνη αυτοί που πάνε στις Βρυξέλλες να αντέχουν σε γνώση και σε σοβαρότητα

Γ. Καρατζαφέρης: Eχουμε εύθύνη αυτοί που πάνε στις Βρυξέλλες να αντέχουν σε γνώση και σε σοβαρότητα

Στο ευρωψηφοδέλτιο μετά την κ. Τζαβέλα και τον κ. Πλεύρη ακολουθούν: Νίκος Σαλαυράκος, δικηγόρος, Αγγελος Κολοκοτρώνης, δημοσιογράφος, Χαράλαμπος Καραθάνος, φαρμακοποιός, Αρτεμις Τσικνιά, γιατρός, Ανέστης Χαριτάντης, δικηγόρος, Παύλος Αλτίνης, δικηγόρος, Ελένη Αξιόγλου, δικηγόρος, Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, στέλεχος επιχειρήσεων, Γιώργος Ρούσος, οικονομολόγος, Ευαγγελία Δέσκα, δικηγόρος, Ιωάννα Μπαζντιάρα, βιολόγος, Γιάννης Φαλκονάκης, επικοινωνιολόγος, Τάνια Κυριακίδου, πρωταθλήτρια στίβου, Παναγιώτης Καράμπελας, πολιτικός επιστήμων, Σπύρος Ελευθερίου, αγρότης, Βασίλειος Τσάτσαρης, αξιωματικός εν αποστρατεία, Παναγιώτης Αρώνης, πιλότος ΟΑ, Αθηνά Κρεμύδα, φυσικοθεραπεύτρια, Δημοσθένης Ευσταθίου, φαρμακοποιός. Στην τελευταία τιμητική θέση τοποθετήθηκε ο απερχόμενος ευρωβουλευτής, πρέσβης Γιώργος Γεωργίου.

Αναφερόμενος στην πολιτική επικαιρότητα, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι το κλείσιμο της Βουλής δεν αποτελεί συνταγματική εκτροπή και επέρριψε ευθύνες και στον κ. Παπανδρέου για την πρόωρη λήξη της κοινοβουλευτικής περιόδου, λέγοντας ότι μετέτρεψε τη Βουλή σε ανακριτικό γραφείο της οδού Ευελπίδων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΛΑΟΣ: Η Νίκη Τζαβέλλα επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου

ΛΑΟΣ: Η Νίκη Τζαβέλλα επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου

« Από το κλείσιμο της υπόθεσης SIEMENS, σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης, εξυπηρετείται και το ΠΑΣΟΚ, όχι γιατί υπήρχε φόβος για παραπομπή στελεχών του αλλά για ηθικούς λόγους, διότι θα το έπληττε ο θόρυβος που θα γινόταν».

Τέλος υποστήριξε πως «δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια γύρω από την υπόθεση Βατοπεδίου, την υπόθεση Παυλίδη» καθώς και ότι «δεν θα μάθουμε ποτέ ποιοι υπουργοί ''τα πήραν''».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή