Αλ. Τσίπρας: Η εποχή των εθνοσωτήρων έχει περάσει

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2009 00:08
UPD:00:13
A- A A+

Εξοργισμένος με τις αναφορές του προέδρου του ΣΕΒ για το πολιτικό σύστημα εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία της Κοζάνης, κατηγορώντας τον κ. Δασκαλόπουλο ότι ζητάει να μπει η χώρα σε έναν «νέο οικονομικό γύψο».

Κατηγόρησε δε τον υπουργό Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ότι άκουγαν τον πρόεδρο του ΣΕΒ χωρίς να αντιδράσουν σε αυτά που έλεγε και απέδωσε τη στάση τους στο ότι «οι κραυγές του κ. Δασκαλόπουλου όσο προκλητικές και αν είναι, δεν βρίσκουν αντίθετη ούτε την κυβέρνηση, ούτε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ».

«Το αν υπάρχει διαφθορά και κρίση στο πολιτικό σύστημα, θα το κρίνει ο λαός, με την ψήφο του και με την πολιτική του στάση. Η εποχή των εθνοσωτήρων του πολιτεύματος και της οικονομίας έχει περάσει, όσο και αν κάποιοι την νοσταλγούν πλέον τόσο ανοιχτά και προκλητικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Δήλωσε επίσης υπερήφανος για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας: «είμαστε δίπλα σε αυτόν τον κόσμο που μας παρακολουθεί με ενδιαφέρον, ακόμα κι αν ξέρουμε ότι διστάζει να κάνει το βήμα και να μας ψηφίσει».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή