Πανελλήνιες: Πρεμιέρα αύριο με Νεοελληνική Γλώσσα

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2009 16:18
UPD:16:41

Οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν στα λύκεια έως στις 07.30 το αργότερο, καθώς στις 08.00 ξεκινά η μετάδοση των θεμάτων απο το υπουργείο Παιδείας.

A- A A+

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας αρχίζουν αύριο Παρασκευή οι Πανελλαδικές εξετάσεις, στις οποίες συμμετέχουν περίπου 90.000 υποψήφιοι.

Οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν στα λύκεια έως στις 07.30 το αργότερο, καθώς στις 08.00 ξεκινά η μετάδοση των θεμάτων απο το υπουργείο Παιδείας. Η εξέταση του μαθήματος διαρκεί τρεις ώρες.

Το υπουργείο Παιδείας λαμβάνει αυστηρά μέτρα για όλη τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων, προκειμένου να διασφαλιστεί το αδιάβλητο.

«Διαβεβαιώνουμε εκ νέου μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ότι η ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων και η αυστηρή τήρηση των κανόνων και των διατάξεων που την αφορούν, αποτελούν κυρίαρχη προτεραιότητα μας», σημείωσε η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Γκοτσοπούλου.

«Ως εκ τούτου, λοιπόν, το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων δια των αρμόδιων Διευθύνσεων, αλλά και μέσω όλων των εμπλεκόμενων φορέων, έχει εξασφαλίσει την ομαλή και αδιάβλητη διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωσή τους», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή