Ο Κ. Καραμανλής για τη νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Επίσκεψη στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ
Πέμπτη, 14 Μαΐου 2009 17:51
UPD:19:22

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιώργος Παπανικολάου ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή για τη διαδικασία και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

A- A A+

Τα γραφεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ επισκέφθηκε το απόγευμα ο Πρωθυπουργός για να συγχαρεί την παράταξη για την εκλογική της νίκη στις φοιτητικές εκλογές. «Είναι σίγουρο ότι και στους αγώνες που έρχονται θα είστε στην πρώτη γραμμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιώργος Παπανικολάου ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή για τη διαδικασία και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Ανέφερε ότι η αναμέτρηση ήταν από τις δυσκολότερες, υπήρχε ένταση στην ατμόσφαιρα και ο απόηχος από τα βίαια γεγονότα που είχαν προηγηθεί τον περασμένο Δεκέμβρη.

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη την ΟΝΝΕΔ «για τον καλό αγώνα, την αγωνιστικότητα και το ήθος των μελών της, αλλά και τη μεγάλη νίκη για 24η χρονιά». Τους συνεχάρη επίσης γιατί, όπως είπε, αναδείχθηκαν μεταρρυθμιστική δύναμη στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ και «η Παιδεία χρειάζεται άνεμο μεταρρύθμισης».

K. Kαραμανλής: Συγχαρητήρια στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τη μεγάλη εκλογική νίκη

K. Kαραμανλής: Συγχαρητήρια στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τη μεγάλη εκλογική νίκη

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΟΝΝΕΔ από όπου απευθύνθηκε στους νεολαίους για να τους ευχηθεί καλή συνέχεια και καλή δύναμη, εξέφρασε δε την ικανοποίησή του για τα καινούργια γραφεία της οργάνωσης στην οδό Λυκούργου, τα οποία επισκέφθηκε ο ίδιος για πρώτη φορά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή