Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2009 05:01
UPD:05:17
A- A A+

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αραιές νεφώσεις οι οποίες τις απογευματινές ώρες κατά τόπους θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αραιές νεφώσεις που σταδιακά κατά τόπους θα πυκνώσουν και τις απογευματινές ώρες είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και αργότερα στο Ιόνιο 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις που το απόγευμα κατά τόπους θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις που το απόγευμα κατά τόπους θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 2 με 3 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Ζεστό καιρό με αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά και βόρεια. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 Μποφόρ. Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή