Νέες βολές ΚΚΕ κατά Θ. Πάγκαλου

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2009 12:43
UPD:12:45
A- A A+

Για συκοφαντία κατά του ΚΚΕ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Περισσός σχετικά με τους ισχυρισμούς περί εμπλοκής του κόμματος στην πώληση της εταιρείας «Γερμανός», ενώ παράλληλα κατηγορεί τον Θεόδωρο Πάγκαλο ότι διαστρέβλωσε τοποθέτηση της κ. Παπαρήγα σε συνέντευξή της στο ρ/σ Real FM.

«Προβληματιζόμαστε να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη κατά των Θ. Παγκάλου και Γ. Καρατζαφέρη. Αν υπάρχει στοιχειώδης εντιμότητα να βγούν να δώσουν στοιχεία και το ποσοστό των μετοχών που ισχυρίζονται ότι το ΚΚΕ είχε ή έχει στην εταιρεία «Γερμανός». Να δώσουν στοιχεία, γιατί αυτό αποτελεί συκοφαντία κατά του ΚΚΕ», δήλωσε η κ. Παπαρήγα.

«Διαστρεβλώνοντας ο Θ. Πάγκαλος αυτή την τοποθέτηση, υποστήριξε στο ραδιόφωνο City, ότι εκείνος τάσσεται υπέρ της διερεύνησης της υπόθεσης «Γερμανός», ενώ το ΚΚΕ όχι!», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα υπογραμμίζει ακόμα: «Να διερευνηθεί σε όλο το βάθος η υπόθεση. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Το ΚΚΕ δεν είχε, δεν έχει στην «Γερμανός» ούτε μισή μετοχή. Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο, οφείλει να φέρει στοιχεία. Διαφορετικά, υπάρχει και ο δρόμος της δικαιοσύνης. Δεν φοβόμαστε τίποτα, κανείς δεν μπορεί να μας εκβιάσει».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή