Γ.Καρατζαφέρης: Να δώσουμε πίσω το 50% της κρατικής επιχορήγησης για τις εκλογές

Κυριακή, 17 Μαΐου 2009 10:25
A- A A+

Στην απόφαση του κόμματος του, να αποφύγει «τις μεγάλες συγκεντρώσεις και τα περιττά έξοδα σε μια περίοδο λιτότητας» εν όψει των ευρωεκλογών αναφέρθηκε κατά τη χθεσινή ομιλία του στο «Κοβεντάρειο» Συνεδριακό Κέντρο της Κοζάνης, ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Κάλεσε επίσης και τα υπόλοιπα κόμματα «να δώσουμε πίσω το 50% της κρατικής επιχορήγησης», λέγοντας χαρακτηριστικά : «Να πάμε αύριο και να καταθέσουμε στο Ταμείο Φτώχειας αυτά τα λεφτά».

Αναφερόμενος στο κλείσιμο της βουλής, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό επειδή δεν ανακοίνωσε τις προθέσεις του, μέσα στο κοινοβούλιο «για να ακούσει και την άποψη των πολιτικών αρχηγών» και πρόσθεσε ότι «τελικά, κανείς μας δεν θα μάθει τι έγινε στο Βατοπέδι, τι έγινε στη SIEMENS».

Τέλος, επανέλαβε τις καταγγελίες του για το ΚΚΕ υποστηρίζοντας ότι «στο τυπογραφείο του τυπώνεται το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» και μάλιστα τα τελευταία 2 χρόνια με ανάθεση και όχι με διαγωνισμό 2,5 εκατομμυρίων ευρώ», ενώ εξέφρασε την απορία του «γιατί η κυβέρνηση ενέκρινε ένα κονδύλι 250.000 ευρώ για την διάσωση του ιστορικού αρχείου του Κ.Κ. που πλημμύρισε το 1994».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή