Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2009 04:57
UPD:05:17
A- A A+

Σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά το απόγευμα βορείους ανέμους 6 με 7 Μποφόρ στο Αιγαίο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 2 με 4 Μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά μέχρι 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια όπου θα σημειωθούν καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και τοπικά στα βόρεια 6 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βόρεια καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι 2 με 4 Μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωΐ 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι 2 με 4 Μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωΐ 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νόιτα και σποραδικές καταιγίδες στο Ανατολικό Αιγαίο προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στα κεντρικά και βόρεια ορεινά θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 με 7 και πρόσκαιρα 8 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στα ανατολικά και νότια.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή