Γ. Παπακωνσταντίνου: Διπλό το διακύβευμα των ευρωεκλογών

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2009 15:17
A- A A+

Διπλό είναι το διακύβευμα των ευρωεκλογών, σύμφωνα με τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος τόνισε πως στόχος του κόμματος είναι η νίκη μετά από 15 χρόνια, επισημαίνοντας πως όσο πιο πειστική είναι τόσο το καλύτερο.

Μιλώντας στον ρ/σ Alpha 9,89, πρόσθεσε πως το κόμμα βάζει ένα διπλό διακύβευμα: «Αφενός λέμε ότι πρέπει να είναι ένα δημοψήφισμα για τις πολιτικές της κυβέρνησης. Ό,τι και να πούμε για την Ευρώπη, η συζήτηση αυτή πρέπει και θα γίνει, ο Έλληνας πολίτης θα πάει στην κάλπη μετά από δύο χρόνια και εκεί θα έχει τη δυνατότητα να πει αν η χώρα πάει στη σωστή κατεύθυνση ή στραβά αρμενίζουμε ... Ταυτόχρονα θα αποφασίσει και για την Ευρώπη, αν θέλει μια προοδευτική Ευρώπη ή μια συντηρητική Ευρώπη, όπως είναι σήμερα».

«Ο Έλληνας πολίτης θα πάει στην κάλπη μετά από δύο χρόνια και εκεί θα έχει τη δυνατότητα να πει αν η χώρα πάει στη σωστή κατεύθυνση ή στραβά αρμενίζουμε», δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Ερωτηθείς αν αισθάνεται απειλητική την παρουσία των Οικολόγων, απάντησε πως οι Οικολόγοι εκφράζουν μια πραγματική ανάγκη στην ελληνική κοινωνία που είναι μιλήσουμε για τα θέματα περιβάλλοντος και να μπουν πιο κεντρικά στην πολιτική ατζέντα. «Πιστεύουμε ότι αυτή την ανάγκη την εκφράζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή