Νέα επίθεση Ευ. Αντώναρου στον Γ. Παπανδρέου

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2009 15:40

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι μόνο η Ν.Δ έχει συγκροτημένο, συγκεκριμένο και ρεαλιστικό σχέδιο που εφαρμόζεται και έχει στόχο την άμβλυνση των επιπτώσεων της διεθνούς οικονομικής κρίσης.

A- A A+

Νέα επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στα όσα ανέφερε χθες το κ. Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος υποστήριξε πως ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξακολουθεί να είναι εγκλωβισμένος σε ιδεοληψίες και θέματα που απασχολούν μόνο τον ίδιο και την ηγετική του ομάδα.

Πρόσθεσε πως ο κ. Παπανδρέου αποφεύγει να παρουσιάσει το συστηματικά συνολικό, συγκροτημένο και ρεαλιστικό σχέδιο και με τις τοποθετήσεις του επιβεβαιώνει ξανά και ξανά ότι λέει όχι σε όλα γιατί τον φοβίζει η ανάληψη οποιασδήποτε ευθύνης. «Ότι σκανδαλολογεί συστηματικά ευτελίζοντας την πολιτική ζωή του τόπου και τη Δικαιοσύνη, ότι εκλογολογεί διαρκώς γιατί το μόνο που τον νοιάζει - όπως παραδέχονται στελέχη του - είναι πώς θα καταλάβει την εξουσία την οποία προφανώς τη βλέπει ως λάφυρο» συνέχισε και σημείωσε πως «αυτές οι προσωπικές του αγωνίες αφήνουν παγερά αδιάφορους τους έλληνες πολίτες».

Συμπλήρωσε ότι μόνο η Ν.Δ έχει συγκροτημένο, συγκεκριμένο και ρεαλιστικό σχέδιο που εφαρμόζεται και έχει στόχο την άμβλυνση των επιπτώσεων της διεθνούς οικονομικής κρίσης.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, ανέφερε πως είναι γνωστό ποιο είναι το αντικείμενό τους και παράλληλα σημείωσε ότι, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, και σε αυτή οι πολίτες μπορούν εκφραστούν και θα οι Ελληνες θα το κάνουν υπεύθυνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή