ΠΑΣΟΚ: Απόπειρα του πρωθυπουργού για παραγραφή ακρίβειας-κρίσης

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2009 17:41
UPD:17:44

«Ο πρωθυπουργός της παραγραφής και της συγκάλυψης τόσων και τόσων σκανδάλων, επιχείρησε σήμερα, με ένα σκηνοθετημένο σόου κενής ρητορείας, να "παραγράψει" την ακρίβεια και την κρίση που μαστίζει την πραγματική οικονομία με ευθύνη της κυβέρνησής του» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσοχοϊδης.

A- A A+

Επίθεση στον πρωθυπουργό για την ακρίβεια εξαπέλυσε ο αρμόδιος πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, σχολιάζοντας την επίσκεψή του στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

«Ο πρωθυπουργός της παραγραφής και της συγκάλυψης τόσων και τόσων σκανδάλων, επιχείρησε σήμερα, με ένα σκηνοθετημένο σόου κενής ρητορείας, να "παραγράψει" την ακρίβεια και την κρίση που μαστίζει την πραγματική οικονομία με ευθύνη της κυβέρνησής του» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Μ. Χρυσοχοΐδης: Η οικονομική κρίση δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια και επικοινωνιακές ενέργειες

Μ. Χρυσοχοΐδης: Η οικονομική κρίση δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια και επικοινωνιακές ενέργειες

Κάνοντας λόγο για ευχολόγια και επικοινωνιακού τύπου επισκέψεις στα υπουργεία, και επικρίνοντας εκ νέου την κυβέρνηση για την απόφαση να κλείσει η Βουλή, με αποτέλεσμα, όπως σημείωσε, να μην ψηφίζονται κρίσιμες νομοθετικές πρωτοβουλίες, με στόχο την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας ο κ. Χρυσοχοΐδης κατέληξε: «Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, ο κ. Καραμανλής απέδειξε σήμερα πόσο λίγος είναι για να κρατάει στα χέρια του την τύχη της χώρας σε συνθήκες κρίσης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή