Μιχ. Τρεμόπουλος: Οι επιθέσεις σε βάρος μας ανεβάζουν τα ποσοστά μας

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2009 15:22
A- A A+

Εντυπωσιασμένος «από το μέγεθος της συκοφαντικής διάθεσης πολλών» δήλωσε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των Οικολόγων-Πρασίνων Μιχάλης Τρεμόπουλος μιλώντας στον ρ/σ Alpha 9,89.

Πιο αναλυτικά, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, έκανε λόγο επιθέσεις ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο. «Το θέμα είναι η σφοδρότητα που αντιδρούν στο να μπει ένας καινούργιος παίχτης, μια 6η πολιτική δύναμη. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι αυτές οι επιθέσεις ανεβάζουν τα ποσοστά μας» συμπλήρωσε.

«Το θέμα είναι η σφοδρότητα που αντιδρούν στο να μπει ένας καινούργιος παίχτης, μια 6η πολιτική δύναμη. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι αυτές οι επιθέσεις ανεβάζουν τα ποσοστά μας», τόνισε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των Οικολόγων-Πρασίνων.

Συνεχίζοντας, υποστήριξε πως «ο κόσμος δεν έλκεται πια από τον δικομματισμό των μεγάλων κομμάτων, ούτε των μικρών της Αριστεράς ούτε από τις ακραίες απόψεις του ΛΑΟΣ και θέλει κάτι διαφορετικό, με καθαρά χέρια, φρέσκο, με καθαρή συνείδηση και διεκδικεί μια καθαρή Ελλάδα».

Ερωτηθείς για την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας, ανέφερε ότι το κόμμα είναι «υπέρ ενός κοινού βηματισμού, φυσικά με προϋποθέσεις, όλων των Βαλκανικών χωρών στην ΕΕ και όχι μόνο της Τουρκίας».

Επανέλαβε τέλος πως οι Οικολόγοι-Πράσινοι από θέση αρχής δεν αρνούνται τη συζήτηση και τον προγραμματικό διάλογο με οποιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή