Ευ. Αντώναρος: Η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ καθυβρίζει τους Ελληνες

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2009 16:01
A- A A+

Νέα επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, υποστηρίζοντας πως «η ηγετική ομάδα του έχοντας πάρει πια το πράσινο φως από το αρχηγό της, εξακολουθεί να καθυβρίζει τους Ελληνες, να απευθύνεται με απόλυτα ανοίκειο, υποτιμητικό, προσβλητικό τρόπο σε εκείνους που θεωρεί ότι επειδή δεν ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ είναι βάρβαροι».

Κάνοντας λόγο για τριτοκοσμικούς χαρακτηρισμούς που δείχνουν μια νοοτροπία που δεν έχει σχέση με όσα γίνονται στο ευρωπαϊκό χώρο, αναρωτήθηκε: «Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και η ηγετική του ομάδα προφανώς δεν τα έχουν καλά με τον ευρωπαϊκό πολιτικό πολιτισμό. Βρίσκονται σε μεγάλη ταραχή και σύγχυση και προσπαθούν, καθυβρίζοντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους, συλλήβδην τους οπαδούς άλλων κομμάτων, να αποδείξουν ότι αυτοί είναι οι πραγματικοί Δημοκράτες;».

Χαρακτήρισε μάλιστα αυτή τη συμπεριφορά εντελώς αντιδημοκρατική.

Σε ερώτηση αν συμφωνεί η κυβέρνηση με την άποψη πολλών στελεχών της ΝΔ ότι ψήφος στα μικρά κόμματα σημαίνει ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, σημείωσε πως κάθε ψήφος μετράει, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και δήλωσε βέβαιος ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων θα τιμήσει με τη ψήφο της τη ΝΔ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή