Γ. Παπανδρέου: Η ανομία βυθίζει τη χώρα στη βαρβαρότητα

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2009 15:14
UPD:15:24
AΠΕ/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΩΝΑ

A- A A+

Νέα επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσε σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Παλιά Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «όσο κι αν εθελοτυφλούν, η αλήθεια είναι ότι οι πολιτικές τους, της ανομίας και της ατιμωρησίας, βυθίζουν την χώρα στην βαρβαρότητα της κοινωνικής αδικίας και της πόλωσης».

Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι «το κράτος της ελληνικής Δεξιάς καταρρέει εξαιτίας των πράξεών του, αλλά και της ανικανότητάς του να διασφαλίσει τα δικαιώματα των πολιτών» και καταλόγισε στη ΝΔ ότι μας οδήγησε στην πιο βαθιά απαξίωση θεσμών», τονίζοντας ότι «αυτός ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα».

Γ. Παπανδρέου: Oι πολιτικές της νεοσυντήρησης βυθίζουν τη χώρα στη βαρβαρότητα

Γ. Παπανδρέου: Oι πολιτικές της νεοσυντήρησης βυθίζουν τη χώρα στη βαρβαρότητα

Πρόσθεσε ότι η αλλαγή του εκλογικού νόμου, η αναβάθμιση του Κοινοβουλίου, η αλλαγή του "τοπίου" στα ΜΜΕ και το κράτος διαφάνειας, αποτελούν τις τέσσερις τομές στις οποίες θα προχωρήσει το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση.

Υπογράμμισε επίσης ότι η διαφάνεια στο κράτος είναι όρος εκ των ων ουκ άνευ για να μπορέσει μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ να υλοποιήσει και τους υπόλοιπους στόχους του προγράμματός της.

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι «το ελληνικό κράτος χρειάζεται ειρηνική επανάσταση. Εγγυώμαι την αξιοκρατία παντού».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή