Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2009 04:46
UPD:05:10
A- A A+

Καταιγίδες το απόγευμα στα ηπειρωτικά και θερμοκρασία κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 36 βαθμούς Κελσίου, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

* Δυτική Ελλάδα: Γενικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ και από το μεσημέρι βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 και στο Ιόνιο 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενιά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Θερμοκρασία: Από 15 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη Νότια Κρήτη η θερμοκρασία τοπικά θα φθάσει 32 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Στα ανατολικά από το απόγευμα βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Ανεμοι: Αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα προβλέπει στα βορειοανατολικά για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Ανεμοι: Στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή