Ευ. Αντώναρος: Το ΠΑΣΟΚ θέτει θέματα που δεν απασχολούν τους πολίτες

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2009 14:45
A- A A+

Νέες βολές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος υποστηρίζοντας πως «κουραστικά ανιαρή η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να θέσει θέματα που δεν απασχολούν τους πολίτες». Παράλληλα, επέμεινε πως ο κ. Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να ανασκευάσει τα περί βαρβαρότητας.

Πιο αναλυτικά, ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο επανεκλογής του κ. Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας, με αφορμή σχετική αναφορά του κ. Παπανδρέου, δήλωσε πως δεν έχει αλλάξει τίποτα από όσα η κυβέρνηση έχει πει και πρόσθεσε ότι η αναμόχλευση θεμάτων που δεν είναι επίκαιρα δεν έχει νόημα.

Σχετικά με την πρόταση αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αλλαγή του εκλογικού συστήματος, ο κ. Αντώναρος είπε πως καλό είναι να υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις από το ΠΑΣΟΚ για τα ζητήματα που απασχολούν αυτή την εποχή τους πολίτες. «Ο κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ αποφεύγουν συστηματικά να τοποθετηθούν με ευκρίνεια και συγκεκριμένο πολιτικό λόγο για τα καίρια θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα» σημείωσε και πρόσθεσε πως καιρός είναι να απεγκλωβιστούν - αν μπορούν - από τα δικά τους δεσμά, που έβαλαν μόνοι τους και να αρθρώσουν συγκεκριμένο, ουσιαστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο. Συμπλήρωσε δε πως η κυβέρνηση έχει τοποθετηθεί αλλά δεν είναι θέμα που συζητιέται αυτή τη στιγμή.

Επανερχόμενος στα περί «βαρβαρότητας» μίλησε και πάλι για βαρύτατο πολιτικό ολίσθημα του κ. Παπανδρέου, το οποίο συνεχίζει κάθε ημέρα.

«Προφανώς, μη διαισθανόμενος ότι με αυτό τον τρόπο προσβάλλει βάναυσα την ελευθερία του πολίτη να επιλέγει το κόμμα που θα ψηφίσει. Περιμένω να έχει το πολιτικό θάρρος και να ανασκευάσει όσα λέει» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή