ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ δεν ξέρει και δεν κατανοεί τα προβλήματα

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2009 21:54
A- A A+

Το βασικό δίλημμα αυτών των εκλογών είναι «αν θα επιβραβεύσουμε αυτούς που ευθύνονται, εκείνους που ευθύνονται για όσα ζούμε ή αν θα χαράξουμε μια νέα πορεία», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου κατηγόρισε την κυβέρνηση ότι δεν ξέρει και δεν κατανοεί τα προβλήματα, αλλά και τον πρωθυπουργό ότι παραθέτει ψευδή στοιχεία για το δημόσιο χρέος.

Σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου, το χρέος που παρέλαβε η ΝΔ ανερχόταν σε 167 δισ. ευρώ, ενώ σήμερα αγγίζει ήδη τα 251 δισ.

Ο πρωθυπουργός, δήλωσε επίσης ο κ. Παπακωνσταντίνου, υποτιμά τη νοημοσύνη του λαού όταν υποστηρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ θα βάλει νέους φόρους και υπενθύμισε ότι ο κ. Καραμανλής είχε διαψεύσει την αύξηση του ΦΠΑ και την επέβαλε, ενώ είχε πει ότι το 2009 δεν θα μπει νέος φόρος και ήδη έχουν μπει αρκετοί.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κάλεσε και πάλι τον κ. Καραμανλή να πει από τώρα, ποιοι είναι οι νέοι φόροι που ετοιμάζεται να βάλει αμέσως μετά τις ευρωεκλογές και ποιοι θα πληρώσουν αυτούς τους φόρους. «Μας χρωστά απαντήσεις ο κ. Καραμανλής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή