Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009 05:03
UPD:05:21
A- A A+

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της Πελοποννήσου. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη Νότια Κρήτη τοπικά έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικά βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και τα βόρεια ηπειρωτικά, προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Ανεμοι: Στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 6 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή