ΑΧΕΠΑ - ¶ριστη η κατάσταση της υγείας του φοιτητή

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009 12:54
UPD:13:49

Από τα άλλα τέσσερα ύποπτα περιστατικά που διακομίστηκαν στο ΑΧΕΠΑ τα τρία ήταν φίλοι του 21χρονου που είχαν μεταβεί και αυτοί στο Εδιμβούργο και διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν προσβληθεί από τη νέα γρίπη.

A- A A+

¶ριστη είναι η κατάσταση της υγείας του 21χρονου φοιτητή που προσβλήθηκε από τον ιό της νέας γρίπης και νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ, όπως δήλωσε ο διευθυντής της Α' Παθολογικής κλινικής και της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων του νοσοκομείου καθηγητής Παύλος Νικολαΐδης.

«Τα άτομα που ήρθαν σε επαφή με τον φοιτητή έχουν ιχνηλατηθεί, ενώ υπό επιτήρηση θα είναι στο σπίτι, για επτά μέρες, τα μέλη της οικογενείας του», πρόσθεσε ο κ. Νικολαϊδης.

Από τα άλλα τέσσερα ύποπτα περιστατικά που διακομίστηκαν στο ΑΧΕΠΑ τα τρία ήταν φίλοι του 21χρονου που είχαν μεταβεί και αυτοί στο Εδιμβούργο και διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν προσβληθεί από τη νέα γρίπη. Το άλλο περιστατικό ήταν ένα 12χρονο παιδί που είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο και από εκεί μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ όπου νοσηλεύεται χωρίς όμως να πάσχει από τη νέα γρίπη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή