Χωρίς προβλήματα και η σημερινή ημέρα των Πανελληνίων

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009 13:29
UPD:17:57
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Χωρίς προβλήματα κύλησε και η σημερινή μέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο της γενικής Γραμματέως του υπουργείου Παιδείας, Νίκης Γκοτσοπούλου, η διαδικασία συγκέντρωσης της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων διεξήχθη έγκαιρα και ομαλά, καθώς επίσης και η επιλογή και αποστολή των θεμάτων. Η αποστολή των θεμάτων πραγματοποιήθηκε από το υπουργείο με το τεχνικό σύστημα VBI για το σύνολο των εξεταστικών κέντρων της χώρας στις 8:00 π.μ. χωρίς προβλήματα.

Με μικρή καθυστέρηση παρεδόθησαν τα θέματα στα εξεταστικά κέντρα του 27ου ΓΕΛ Αθηνών, και του Εκκλησιαστικού Λυκείου Λαμίας, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης που παρουσιάσθηκε τοπικά. Τα θέματα μεταφέρθηκαν με περιπολικό της Αστυνομίας από το 52ο ΓΕΛ Αθήνας και τη Νομαρχιακή Δ/νση Φθιώτιδος αντίστοιχα, όπως ακριβώς προβλέπεται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις. Επίσης στο εξεταστικό κέντρο του πειραματικού ΓΕΛ του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου λόγω τεχνικού προβλήματος δεν ήταν εφικτό να παραληφθούν τα θέματα των Λατινικών, μεταφέρθηκαν με περιπολικό της Αστυνομίας από το ΓΕΛ Καστριτσίου .

Όσον αφορά στα θέματα, δεν χρειάστηκε να δοθεί καμία διευκρίνιση.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, όπως και τις προηγούμενες ημέρες, έφτασε το 97,4%.

Κατά τη σημερινή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα ημερήσια Γενικά Λύκεια και τα Επαγγελματικά Λύκεια (Β’ Κύκλος) οι μαθητές και οι μαθήτριες διαγωνίστηκαν στα εξής μαθήματα:

- Λατινικά, Θεωρητικής Κατεύθυνσης

- Χημεία, Θετικής Κατεύθυνσης

- Ηλεκτρολογία, Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής)

- Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον (κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών)

Χθες Τρίτη 26 Μαΐου, οι μαθητές της Δ΄ Τάξης των Εσπερινών Λυκείων εξετάστηκαν στα εξής μαθήματα:

- Νεοελληνική Λογοτεχνία, Θεωρητικής Κατεύθυνσης,

- Μαθηματικά, Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων). Όλη η διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή