Γ. Καρατζαφέρης: 1 εκατ.€ στο Ταμείο κατά της φτώχειας αντί για σποτ

Επίσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής - ΜΑΤ στο Γουδί
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009 13:47
UPD:14:04
A- A A+

Πρόκληση χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης τα πολιτικά σποτ που προβάλλονται τις τελευταίες μέρες στην τηλεόραση, τονίζοντας ότι το κόμμα του δεν θα παρακολουθήσει τον «τηλεοπτικό κατήφορο» και αντί για τηλεοπτικά σποτ, θα καταθέσει 1 εκατ. ευρώ στο Ταμείο κατά της φτώχειας.

«Είναι πρόκληση πλέον τα πολλά πολιτικά σποτ, με παπαγαλάκια, με φοβικά σύνδρομα και βαρβαρότητες. Ο ΛΑ.Ο.Σ. απεφάσισε να μην παρακολουθήσει αυτό τον τηλεοπτικό κατήφορο. Εμείς, αντί για τηλεοπτικά σποτ, θα καταθέσουμε 1 εκατ. ευρώ στο Ταμείο κατά της φτώχειας. Πιστεύουμε ότι θα πιάσουν περισσότερο τόπο, απ’ το να βγάλουμε σποτ, τα οποία θα προσβάλλουν τον έναν ή τον άλλον», παρατήρησε ο κ. Καρατζαφέρης σε δηλώσεις μετά την επίσκεψή του στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής - ΜΑΤ στο Γουδί.

«Επισκέφθηκα τη Δ/νση Αστυνομικών Επιχειρήσεων για να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τα παιδιά για τους αγώνες που κάνουν, να παραμείνει ζωντανή η Δημοκρατία. Έχουν περάσει τεράστιες δοκιμασίες, έχουν προπηλακιστεί, αλλά είναι η τελευταία ζώνη άμυνας της κοινωνίας», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εξερχόμενος της Διεύθυνσης και πρόσθεσε:

Γ. Καρατζαφέρης: Τελευταία ζώνη άμυνας της κοινωνίας η Αστυνομία

Γ. Καρατζαφέρης: Τελευταία ζώνη άμυνας της κοινωνίας η Αστυνομία

« Η Αστυνομία χρειάζεται εκπαίδευση, η Αστυνομία χρειάζεται μέσα, η Αστυνομία χρειάζεται να έχει την κάλυψη της πολιτικής βούλησης, με αποτέλεσμα, την ασφάλεια των πολιτών, που ήδη φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους».

Την Παρασκευή 29 Μαΐου, ο κ. Καρατζαφέρης θα επισκεφθεί τη Λαμία, όπου θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στις 19:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου της οδού Αινιανων. Θα ακολουθήσει ομιλία του στα στελέχη και τους φίλους του ΛΑ.Ο.Σ. στον ίδιο χώρο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή