Eπιταγή 1 εκατ.€ στο Ταμείο κατά της φτώχειας από τον Γ. Καρατζαφέρη

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009 12:46
UPD:14:22
AΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

A- A A+

Επιταγή ενός εκατομμυρίου ευρώ υπέρ του Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής παρέδωσε σήμερα στον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, όπως είχε προαναγγείλει από χθες http://www.naftemporiki.gr/euroelection/story.asp?id=1669518 .

«Αντί της αλόγιστη σπατάλης των μεγάλων ποσών για τηλεοπτικά σποτ, ο ΛΑ.Ο.Σ. αποφάσισε το αντίτιμο του ενός εκατομμυρίου ευρώ να κατατεθεί στο Ταμείο Φτώχειας, όπως το είχα πει άλλωστε και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου στο υπουργείο.

Γ. Καρατζαφέρης: Ενα σποτ αντιστοιχεί στη μηνιαία σύνταξη ενός μη προνομιούχου Έλληνα

Γ. Καρατζαφέρης: Ενα σποτ αντιστοιχεί στη μηνιαία σύνταξη ενός μη προνομιούχου Έλληνα

«Να έχετε υπόψη σας ότι όταν βλέπετε ένα κομματικό τηλεοπτικό σποτ, αυτό αντιστοιχεί στην μηνιαία σύνταξη ενός μη προνομιούχου Έλληνα», παρατήρησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ και πρόσθεσε: «Πιστεύω λοιπόν ότι δεν μας περισσεύουν χρήματα για τηλεοπτικές προκλήσεις και θα ήθελα να επαναλάβω την έκκληση που είχα κάνει μέσα στην Βουλή, όλα τα κόμματα να δώσουμε ένα ποσό από την πλούσια κρατική χορηγία σε όλους αυτούς που βάλλονται και προσβάλλονται από την οικονομική κρίση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή