Νέες βολές Ευ. Αντώναρου στο ΠΑΣΟΚ για τη «βαρβαρότητα»

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009 16:01
A- A A+

Ολίσθημα χαρακτήρισε για άλλη μία φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τις αναφορές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο δίλημμα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα». Όπως ανέφερε, «ο κ. Γιώργος Παπανδρέου και η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ εξακολουθούν να προσπαθούν, χωρίς να το καταφέρνουν, να χωρίζουν τους Έλληνες πολίτες και ψηφοφόρους σε διάφορες κατηγορίες».

Απαντώντας στην κριτική που άσκησε ο κ. Παπανδρέου στην κυβέρνηση για τη μεταναστευτική πολιτική, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος, δήλωσε πως ο πρόεδρος του Κινήματος «προφανώς, έχει ξεχάσει ότι για πολλά χρόνια ήταν υπουργός Εξωτερικών και είχε μέρος της πολιτικής ευθύνης για την άσκηση της συγκεκριμένης πολιτικής, που τώρα ανακάλυψε». Πρόσθεσε δε, πως «η κυβέρνηση εφαρμόζει μεταναστευτική πολιτική ουσίας και πρωτοστατεί στην επεξεργασία κανόνων και κοινών μηχανισμών».

Σχετικά με το θέμα των αποδήμων, είπε πως «με τη μη σύμπραξή του στο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης, το ΠΑΣΟΚ δεν ανταποκρίνεται στο θεσμικό του ρόλο» και πρόσθεσε πως «δεν έχει καμία δικαιολογία για τη στάση του».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή