ΠΑΣΟΚ: Συνυπεύθυνη των εξελίξεων στην υπόθεση Siemens η ΝΔ

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2009 17:21
UPD:17:43
A- A A+

Βαρύτατες ευθύνες στην κυβέρνηση για την εξέλιξη της υπόθεσης Siemens επιρρίπτει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης και για το πρώην στέλεχος της εταιρείας, Χρήστο Καραβέλα.

«Με δεδομένο ότι το σκάνδαλο της Siemens διερευνάται εδώ και δυόμισι χρόνια, προκύπτουν βαρύτατες ευθύνες για την ευχέρεια που δόθηκε, να έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής δύο ''αποδράσεις'' στελεχών της Siemens», τόνισε ο κ. Ντίνος Ρόβλιας, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

O κ. Ρόβλιας υπογράμμισε επίσης ότι «εφόσον η κυβέρνηση και ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν αναζητούν και δεν κατανέμουν αυτές τις ευθύνες, θεωρούνται τουλάχιστον συνυπεύθυνοι αυτών των εξελίξεων».

«Ελπίζουμε να μην δηλώσουν ότι θεωρούν φυσιολογικές και συνηθισμένες αυτές τις ’’αποδράσεις’’ σε μία τέτοια υπόθεση», κατέληξε.

Eπικρίσεις κατά της κυβέρνησης για το ίδιο ζήτημα διατύπωσε και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής.

«Παρακολουθούμε τώρα όλοι το έργο των φευγάτων πρωταγωνιστών για την υπόθεση Siemens» σημείωσε και πρόσθεσε: «Ενώ αν, πριν από ενάμιση χρόνο ο κ. Καραμανλής είχε κάνει δεκτή την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για Εξεταστική Επιτροπή και πλήρη διαφάνεια, τότε ο πολιτικός κόσμος θα είχε στείλει καθαρά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και η Δικαιοσύνη θα είχε πάρει τις δικές της πρόνοιες».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή