Γ.Παπανδρέου : Πρόκριμα για τις εθνικές εκλογές η 7η Ιουνίου

Επίσκεψη στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Φαλήρου και Ελληνικού
Σάββατο, 30 Μαΐου 2009 10:11
UPD:10:28
A- A A+

Οι ευρωεκλογές θα είναι πρόκριμα και για τις επόμενες εκλογές, υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ο «Κόσμος του Επενδυτή», επισημαίνοντας ότι «όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά τόσο καλύτερα για τον τόπο».

«Θα είμαι ευχαριστημένος αν η κάλπη στείλει το μήνυμα μιας αποφασιστικής καταδίκης της σημερινής πορείας της Ελλάδας και της Ευρώπης», απαντά για τη διαφορά που θα επιθυμούσε στην αναμέτρηση της 7ης Ιουνίου, ενώ όσον αφορά το θέμα της αποχής, σημειώνει: «Αυτοί που εξυπηρετούνται από την αποχή είναι αυτοί που θέλουν να αγνοήσουν το λαό την επόμενη μέρα».

Απαντώντας τέλος στις κατηγορίες του πρωθυπουργού για αοριστολογία και ανευθυνότητα στον πολιτικό λόγο του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπανδρέου τονίζει πως τα χρήματα για την εφαρμογή του προγράμματος του Κινήματος θα βρεθούν από τον περιορισμό της αδιαφάνειας και της σπατάλης, λέγοντας παράλληλα «όχι» στη μοιρολατρία. «Τίποτα από όσα συμβαίνουν γύρω μας δεν είναι μοιραίο. Όλα είναι θέμα επιλογών», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Το σημερινό πρόγραμμα

Σε περίπου μία ώρα (11:00) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, θα επισκεφθεί τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού όπου θα ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, πέντε χρόνια μετά την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Φαλήρου.

Στις 6:30 μ.μ., ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει σε ειδική πολιτική εκδήλωση, για το Κοινωνικό Κράτος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το βράδυ, θα επισκεφθεί το Περιστέρι, όπου θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με νέους της πόλης και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει μουσική εκδήλωση στο Πεζόδρομο της Αγίας Παρασκευής.

«Ο βασικός πυλώνας της οικονομίας μας, η μικρομεσαία επιχείρηση, σήμερα βουλιάζει, ο τζίρος πέφτει από τη συρρίκνωση του οικογενειακού εισοδήματος και οι ακάλυπτες επιταγές πολλαπλασιάζονται. Έχουμε στην άναρχη ανάπτυξη των MALL, των πολυκαταστημάτων, που χτυπούν την μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία κλείνει», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά την επίσκεψή του χθες σε βιοτεχνία στην Καλογρέζα. Νωρίτερα είχε επισκεφθεί το εμπορικό κέντρο της Νέας Ιωνίας, ενώ ανάλογη επίσκεψη πραγματοποίησε και στο εμπορικό κέντρο Αμαρουσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή