Γ. Παπανδρέου: Σύγκρουση με τα συμφέροντα για ελεύθερες παραλίες

Σάββατο, 30 Μαΐου 2009 13:42
A- A A+

Σύγκρουση με τα συμφέροντα για ελεύθερες παραλίες υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά την επίσκεψή του σήμερα στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και του Φαλήρου.

«Θα αντιμετωπίσουμε όλα τα μεγαλύτερα και μικρότερα συμφέροντα που μπλοκάρουν αυτή τη στιγμή την ενιαία προοπτική για την Αττική, προκειμένου να διαμορφώσουμε έναν χώρο πρασίνου ψυχαγωγίας και πολιτισμού με ενιαίο σχεδιασμό από τη Δραπετσώνα, το Ελληνικό που θα γίνει πράσινο ως τη Γλυφάδα», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου και πρόσθεσε:

«Εχουμε ένα τεράστιο πλούτο, ίσως την πιο όμορφη παραλία της Μεσογείου, αν όχι του κόσμου, ενώ ο ελληνικός λαός επένδυσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για να έχει πρόσβαση ο πολίτης στην παραλία».

«Πέντε χρόνια με κυβέρνηση ΝΔ έχουμε πλήρη εγκατάλειψη, πελατειακή και κερδοσκοπική διαχείριση των Ολυμπιακών Ακινήτων και ολόκληρης της παραλίας, κατακερματισμό και αδυναμία πρόσβασης του πολίτη στη θάλασσα», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν και αυτο θα γίνει με το ΠΑΣΟΚ, κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή