Γ. Καρατζαφέρης: Οδηγούμαστε στην πτώχευση

Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2009 16:12
AΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

A- A A+

«Κάθε μέρα που περνά υπάρχει τουλάχιστον και ένας Έλληνας που βγάζει τις παρωπίδες απέναντι στα ψέματα των δύο μεγάλων κομμάτων», σημείωσε στη διακαναλική του συνέντευξη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Πρόσθεσε ότι «τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ υπόσχονται πως θα φτιάξουν την ικονομία της χώρας ενώ την ίδια στιγμή δεν μπορούν να τακτοποιήσουν τα οικονομικά των κομμάτων τους».

ΛΑΟΣ: Συνέντευξη Τύπου Γ. Καρατζαφέρη

ΛΑΟΣ: Συνέντευξη Τύπου Γ. Καρατζαφέρη

«Με τις σημερινές συνθήκες οδηγούμεθα με μαθηματική ακρίβεια σε πτώχευση. Είναι ακατανόητο πώς γίνεται να έχουμε ξεπουλήσει τη μισή Ελλάδα και το δημόσιο χρέος να αυξάνεται. Δεν έπρεπε να πέσει το χρέος;», αναρωτήθηκε.

«Εμείς –πρόσθεσε- επειδή αυτά που πιστεύουμε τα κάνουμε πράξη, αντί να ξοδέψουμε χρήματα για τηλεοπτικά σποτ με παπαγαλάκια και βαρβαρότητες, προτιμήσαμε να δώσουμε τα χρήματα αυτά στο Ταμείο Φτώχειας. Δώσαμε 1 εκατομμύριο ευρώ στο Ταμείο Φτώχειας».

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι πρώτος στόχος του κόμματός του στην Ευρωβουλή είναι να πείσει την Ευρώπη να προσδιορίσει επαρκώς και ακριβώς τα σύνορά της στο Αιγαίο, «τα οποία αμφισβητούνται από τον τσαμπουκά της Τουρκίας».

Κατέστησε επίσης σαφές ότι είναι κατά της εντάξεως της Τουρκίας στην ΕΕ «και αυτό δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, εφόσον δεν αποσυρθεί ο στρατός κατοχής από την Κύπρο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή