Γ. Παπανδρέου: Η χώρα βρίσκεται σε έναν κατήφορο

Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2009 20:46
UPD:20:55
A- A A+

Βολές κατά του πρωθυπουργού για συγκάλυψη και παραγραφή σκανδάλων, με αφορμή και την υπόθεση της Siemens, εξαπέλυσε εκ νέου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.

Πιο αναλυτικά, σημείωσε πως «είναι απαράδεκτο ότι τα τελευταία χρόνια να συνταρράσσεται η κοινή γνώμη από το θέμα το σκανδάλων, αντί να ασχολούμαστε με τα προβλήματα του τόπου». «Δεν μιλώ για σκανδαλολογία, δυστυχώς έχουμε σκάνδαλα» πρόσθεσε, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, ο οποίος, όπως ανέφερε, σήκωσε τη σημαία της κάθαρσης, που όμως έμεινε σε ένα σουβλατζίδικο.

Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε εκ νέου την κρισιμότητα των ευρωεκλογών προκειμένου «να αλλάξει ρότα η χώρα», η οποία «βρίσκεται σε έναν κατήφορο και βουλιάζει».

Απορρίπτοντας τις αιτιάσεις της κυβέρνησης για κινδυνολογία από πλευράς ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως το κόμμα του λέει τα πράγματα ως έχουν και συμπλήρωσε πως η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο με αυτήν την κυβέρνηση, η οποία, όπως υποστήριξε, δεν έχει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

Ερωτηθείς για το πανεπιστημιακό άσυλο, τόνισε πως πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος που υπάρχει.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή