ΠΑΣΟΚ: Σε κίνδυνο το κράτος δικαίου

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2009 14:19

«Οι κυβερνητικές παραλείψεις, ευθύνες και καθυστερήσεις αφενός και οι άμεσες ή έμμεσες παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη αφετέρου, σηματοδοτούν τις εξελίξεις της υπόθεσης SIEMENS», ανέφερε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας.

A- A A+

«Οι συλλήψεις και οι προφυλακίσεις συζύγων και θυγατέρων κατηγορουμένων, συνιστούν ακραίες δικονομικές ενέργειες, που εγκυμονούν κινδύνους για τη λειτουργία του κράτους δικαίου, για το κύρος της δικαιοσύνης και για τη διασφάλιση των ατομικών δικαιωμάτων».

Τα παραπάνω δήλωσε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση SIEMENS και πρόσθεσε: «Η εξυπηρέτηση επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων με τέτοιες ενέργειες, οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς».

«Οι κυβερνητικές παραλείψεις, ευθύνες και καθυστερήσεις αφενός και οι άμεσες ή έμμεσες παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη αφετέρου, σηματοδοτούν τις εξελίξεις της υπόθεσης SIEMENS», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας, ο κ. Ρόβλιας κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τις αποκαλύψεις που την αφορούν, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή των ευρωεκλογών».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή