Μετωπικά πυρά Αντώναρου κατά Παπακωνσταντίνου

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2009 15:05
UPD:15:39

Νέα μετωπικά πυρά κατά του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ (δεξιά) εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, συντηρώντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σχετικά με την υπόθεση Siemens.

A- A A+

Νέα μετωπικά πυρά κατά του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, συντηρώντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σχετικά με την υπόθεση Siemens. Αφορμή για τη νέα επίθεση αποτέλεσε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυριανή» που εμπλέκει στην υπόθεση τον κ. Παπακωνσταντίνου.

«Λέει ψέματα ο Παπακωνσταντίνου. Στις 18-6-2002 υπέγραψε την απόφαση για απ' ευθείας ανάθεση στη Siemens προμήθειας τηλεπικοινωνιακού υλικού αξίας 114.000.000 ευρώ», αναφέρεται στον πρωτοσέλιδο τίτλο της εφημερίδας.

«Καλό θα ήταν, ο ίδιος ο κ. Παπακωνσταντίνου να απαντήσει στον ελληνικό λαό για τη θητεία και τις δράσεις του στο ΔΣ του ΟΤΕ, στο οποίο θήτευσε για δύο χρόνια», τόνισε ο κ. Αντώναρος και σημείωσε πως για τη συγκεκριμένη θητεία του ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δεν κάνει καμία αναφορά στο βιογραφικό του, που είναι αναρτημένο στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο.

Πρόσθεσε επίσης πως ο εκνευρισμός και η ανησυχία του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ είναι εμφανής και πως «προφανώς κάτι θέλει να αποκρύψει», υπογραμμίζοντας πως δεν εκφέρει καμία κρίση και πως παρέθεσε στοιχεία και περιστατικά που είναι πέρα από οποιαδήποτε αμφισβήτηση.

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Σχετικά με τις συλλήψεις, ο κ. Αντώναρος δήλωσε βέβαιος ότι οι διωκτικές αρχές κάνουν το καθήκον τους, βάση στοιχείων και πρόσθεσε πως δεν καταλαβαίνει τον εκνευρισμό και την αμηχανία κάποιων ολίγων.

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», είπε και ανέφερε πως είναι αδιανόητο ότι φτάσαμε στο σημείο να κατηγορείται η κυβέρνηση για τη φυγή υπόδικου, ο οποίος έδρασε, κατά κύριο λόγο, επί των ημερών της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, όταν «μοίραζε χρήματα αριστερά και δεξιά».

«Ποιοι ήταν πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου; 1ον ο κ. Τσουκάτος που έχει ομολογήσει, πέρα από οποιαδήποτε αμφισβήτηση ότι έχει πάρει ένα εκατομμύριο μάρκα και τα έβαλε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ. 2ος ο κ. Σκαρπέλης, προφυλακισμένος σήμερα, κορυφαίος συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ, μόνιμο μέλος του ΔΣ του ΟΤΕ για 15 ολόκληρα χρόνια επί πέντε συνεχών διοικήσεων. Ο άνθρωπος που έδενε και έλυνε. 3ος ο κ. Μαντέλης, υπουργός τότε του ΠΑΣΟΚ για τον οποίο κανείς δεν ξέρει σήμερα που είναι. 4ον ο κ. Τρεπεκλής. Που ανήκε ο Τρεπεκλής; Ασφαλώς όχι στη ΝΔ. Τίνος στενός φίλος είναι ο κ. Τρεπεκλής; Ασφαλώς όχι του Κώστα Καραμανλή. Τέσσερα ονόματα που τα συναντάει κανείς παντού σ’ αυτή την υπόθεση που έχει τα πλοκάμια της στα χρόνια της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή