ΝΔ: Με περισσό θράσος ο Ντ. Ρόβλιας βάλλει κατά δικαστικών λειτουργών

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2009 20:59
A- A A+

Boλές κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. για τις Ευρωεκλογές Φεβρωνία Πατριανάκου, σχετικά με την υπόθεση της Siemens.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε πως «ο κ. Ρόβλιας, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, με περισσό θράσος και ελλιπή ενημέρωση κρίνει πράξεις και αποφάσεις της Δικαιοσύνης και βάλλει κατά των δικαστικών λειτουργών» και προσθέτει:

«Στις 14 Μαΐου, σε κοινή συνέντευξη τύπου των κ.κ. Ρόβλια-Καστανίδη, ο κ. Ρόβλιας είχε προαναγγείλει ότι στην υπόθεση SIEMENS επίκεινται προφυλακίσεις. Πώς το γνώριζε; Πότε διέφυγε ο κος Χριστοφοράκος; Πότε διέφυγε ο κ. Καραβέλας; Πριν ή μετά την προαναγγελία του κ. Ρόβλια; Απλά ερωτήματα που αναζητούν άμεσες απαντήσεις από το ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα τώρα».

Καταλήγοντας συμπλήρωσε πως «φαίνεται ότι το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί απεγνωσμένα να κρύψει ότι η ανάκριση για την υπόθεση SIEMENS διερευνά συμβάσεις που υπεγράφησαν από το Φεβρουάριο του 1998 έως τον Σεπτέμβριο του 2003. Δηλαδή τότε που κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ και τα στόματα ήταν ερμητικά κλειστά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή