Απρόβλεπτη η κατάληξη ληστείας στο Λονγκ Αϊλαντ

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2009 05:54
A- A A+

Μετά από αποτυχημένη απόπειρα ληστείας σε κατάστημα κοντά στην πόλη της Νέας Υόρκης, Λονγκ Αϊλαντ, ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να φανεί γενναιόδωρος αντί να καλέσει την αστυνομία.

Ο επίδοξος ληστής μπήκε στο κατάστημα στο Λονγκ Αϊλαντ λίγο πριν κλείσει, οπλισμένος με ένα ρόπαλο του μπέηζμπωλ, και απαίτησε από τον ιδιοκτήτη του τις εισπράξεις της ημέρας - γεγονός που καταγράφηκε στο βίντεο της κάμερας ασφαλείας και μεταδόθηκε από τηλεοπτικούς σταθμούς των ΗΠΑ χθες Τετάρτη.

Αλλά όταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Μοχάμαντ Σοχάϊλ έβγαλε κάτω από τον πάγκο του ταμείου μια καραμπίνα - που δεν ήταν γεμάτη - ο επίδοξος ληστής κατέρρευσε κι έπεσε στα γόνατα.

«¶ρχισε να εκλιπαρεί», είπε ο Σοχάϊλ στα τηλεοπτικά συνεργεία. Είπε «δεν έχω χρήματα, η οικογένειά μου πεινασμένη», πρόσθεσε.

Ο Σοχάϊλ έδωσε στον επίδοξο κλέφτη ψωμί και 40 δολάρια, κι ο μασκοφορεμένος άνδρας είπε «θέλω να γίνω μουσουλμάνος σαν κι εσένα», είπε ο Σοχάϊλ στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Ο Σοχάϊλ έκανε μια σύντομη τελετή με την οποία τον έχρισε μουσουλμάνο. Αλλά μέχρι να πάει να φέρει ένα μπουκάλι γάλα, ο άνδρας είχε εξαφανιστεί.

Ο ιδιοκτήτης είπε ότι δε θέλει να ασκήσει δίωξη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή